KIWOMASK® S 112 - snímatelný ochranný film

4. 05. 2020

KIWOMASK S 112 je snímatelný ochranný film na bázi vodních polymerů, aplikovatelný sítotiskem a vysoce odolný vůči poškrábání. 

KIWOMASK S 112 se aplikuje na citlivé materiály náchylné k poškození, a to plošně nebo částečně pomocí sítotisku, přičemž se pak následně vysuší. Chrání tak daný povrch komponentu před mechanickým poškozením či během manipulace. Film je rovněž snadno odstranitelný sloupnutím. 


KIWOMASK S 112 se vyznačuje vynikající potiskovatelností, dobrými vlastnostmi smáčení, vysokou mechanickou pevností a velmi dobrou schopností odlupování beze zbytků. Díky vysoké teplotní odolnosti lze KIWOMASK S 112 snadno a beze zbytků odstranit i po procesu tvarování za tepla. Ochranný film je UV stabilní, zůstává flexibilní a snadno jej lze odstranit i po mnoha průchodech UV sušičkou. 


Díky vysokému obsahu pevných látek (38 %) vytváří KIWOMASK S 112 stabilní a snímatelný ochranný film, který má modrou barvu. Viskozita je 2500 mPas. Teplota sušení závisí na tloušťce nánosu a činí kolem 20 - 25 °C po dobu 35 - 55 minut. 


Jaké jsou další výhody tohoto produktu? 

  • Nevytváří vzduchové bubliny, 
  • vysoká teplotní odolnost, produkt je tedy vhodný pro tvarování za tepla, 
  • silná mechanická pevnost,
  • lze jej velmi snadno odstranit beze zbytků,
  • UV stabilní. 
Další informace a rady ohledně funkcí a zpracování vám poskytne náš technologický tým SERVIS CENTRA a.s.

KIWOMASK® S 112 - snímatelný ochranný film pro sítotiskové šablony

Autor článku: Technologický tým Servis Centra