Kvalitní sítotiskové barvy na textil AMEX

23. 01. 2017

Firma SERVIS CENTRUM a.s. je výhradním dodavatelem kvalitních barev značek MARABU a Teca-Print. Do svého portfolia jsme zařadili barvy na textil od neméně známe italské značky AMEX z rodiny Manoukian

Discharge FRodina Manoukian má více než 60 let zkušeností v oblasti sítotisku. Firmu už řídí celkově 3. generace: Ettore Manoukian, Arsen Manoukian a Avedis Manoukian. Jméno Manoukian se stalo synonymem pro spolehlivá řešení potisku textilu.
Barvy AMEX jsou oblíbené díky své snadné zpracovatelnosti, vynikající kresbě a výtečné kryvosti.

 

 

AMEX Manoukian nabízí širokou škálu produktů a dává zákazníkům Texicoll perfectkompletní servis, který splňuje jakékoliv potřeby. Pečlivě volí suroviny zaručující certifikovaný původ a tím i kvalitu, díky které jsou všechny produkty v souladu s nejpřísnějšími normami a splňují důležitou normu OEKOTEX 100.

AMEX Manoukian své technologie barev neustále vyvíjí a díky tomu přichází s novými produkty a nadále vylepšuje ty stávající .

Od firmy AMEX Manoukian nabízíme dvě důležité skupiny barev – vodou ředitelné TEXPRINT MONO  a plastizolové PLAST PF.

 

Texprint vintageVodou ředitelné barvy TEXPRINT MONO jsou na vodní polyuretanové bázi a jsou určeny pro tisk na bavlnu a směsi bavlna/polyester. Po správné fixaci odolává domácímu praní na 30–50° C. Vytváří tenký barvový film jemný na omak, který je možný fixovat i při pokojové teplotě. Barvy jsou odolné vůči praní i otěru. S barvami se velmi snadno manipuluje, výborně kryjí a jsou prakticky bez zápachu. Speciální efekty a různé povrchové imitace materiálů jsou samozřejmostí (puff, discharge, semiš atd.).

 

Plastizolové barvy PLAST PF jsou vhodné pro přímý nebo přenosový (transferový) potisk textilu. Vyznačují se velmi slabým zápachem, nízkou teplotou želatinace a teplotou fixace cca 150–160° C (podle druhu potiskovaného materiálu). Mají výbornou kryvost a dobrou odolnost při praní. Barvy díky svému složení během tisku nikdy nezasychají, díky tomu je s nimi práce velmi příjemná. Výsledný potisk je barevně vydatný, lze tisknout jemné motivy a to vše za příznivé ceny. Plastizolové barvy mají široký sortiment efektů od metalických a fluorescenčních až po barvy svítící ve tmě.

 

Firma AMEX Manoukian si získala naší důvěru díky svému dlouhodobému působení na poli sítotisku, kde vždy jednali na vysoce profesionální úrovni, dostáli svému slovu a kvalitě produktů, které jsou synonymem pro rodinnou značku Manoukian.

 

Více informací o produktech AMEX najdete na našich webových stránkách www.barvyamex.cz

 

Tomáš Kabrna

Autor článku: