Potisk platebních karet barvami Mara Flex FX a Ultra Card UVCC

22. 10. 2021

Žijeme v době, kdy se bezhotovostní platby stávají celosvětově čím dál více oblíbenější, a to nejen v důsledku koronavirové pandemie. Samotný podíl kreditních a platebních karet se tedy neustále mírně zvyšuje. Pro potisk platebních karet se skvěle hodí sítotiskové barvy Mara Flex FX a Ultra Card UVCC firmy Marabu, se kterými lze natisknout různé designy. Tyto barvy navíc nabízí mnoho dalších výhod:


  • jednosložkové nebo dvousložkové barva na bázi rozpouštědel, ideální pro laminování
  • vysoce flexibilní, vhodné pro vysekávání, ražení a laserové značení
  • všestranný systém míchání odstínů


Marabu nabízí řešení pro jednovrstvé nebo dvouvrstvé platební karty nebo průkazy totožnosti, které vám pomůžou vyčnívat z davu - jsou k dispozici v široké škále metalických povrchových úprav a dalších speciálních efektů. A co víc, jsou vysoce flexibilní a lze je přetisknout pomocí ofsetových technik.


V případě že máte o produkt zájem, nebo se chce dozvědět více informací, kontaktujte prosím náš technologický tým Servis Centra a.s.

Potisk platebních karet barvami Mara Flex FX a Ultra Card UVCC

Mara® Flex FX / FXPP

Mara Flex FX je ideálním řešením pro jedno a vícevrstvé platební či jiné karty, jako jsou věrnostní karty zákazníků, klubové karty, bankovní karty, telefonní karty, čipové karty nebo identifikační karty. Všechny odstíny jsou velmi flexibilní, se saténovým leskem a vynikajícími laminovacími schopnostmi (vyjma FX 170 Krycí bílé) a střední kryvostí. FX lze také použít v kombinaci s jinými způsoby tisku, jako je UV ofsetový tisk. Vhodné materiály k tisku jsou neměkčené PVC, ABS a SAN.  


MaraFlex FXPP je vhodná pro dekoraci magnetických proužků a používá se jako alternativa k překrývání fólií pro určité typy karet.

Ultra Card UVCC

Barevná řada Ultra Card UVCC vytvrditelná UV zářením, vhodná pro dekoraci všech druhů jednovrstvých nebo vícevrstvých identifikačních a bankovních karet. Další výhodou je vynikající reprodukce detailů a a saténový lesk. Vhodná na především na PVC fólie, neměkčené PVC a PLA.


Žádný z odstínů neobsahuje silikon. To zaručuje velmi dobré laminovací výsledky s vysokou odolností proti odlupování.

 

Potisk platebních karet barvami Mara Flex FX a Ultra Card UVCC

Autor článku: Technologický tým Servis Centra