BELLA-Trolley pro tiskárny HP Indigo Serie 3

9. 05. 2022

Produkt BELLA-Trolley firmy Nanovis je jednoduché, ale dobře promyšlené řešení pro tiskárny HP Indigo Serie 3.


Obsluha ví, jak těžkopádná dokáže být přeprava všech špinavých dílů z tisku do mycího prostoru. BELLA-Trolley to nyní inteligentním způsobem usnadňuje. Přeprava všech komponent určených k čištění na čisticí plošinu může být provedena bezpečně, což šetří drahocenný čas při přípravě BID jednotek a barevných zásobníků a válečků pro následné čištění.



Zásobníky lze snadno vyjmout z tiskárny a umístit na vozík BELLA-Trolley. Cestou od tiskárny HP Indigo k čistícímu stroji je výhodné vložit BID jednotky do držáku obráceně tak, aby olej, který je silně znečištěný barvou, mohl stékat přímo do vozíku BELLA. Na zpáteční cestě k tiskovému stroji jsou pak BID jednotky přepravovány nastojato.


Vozík BELLA je navržen takovým způsobem, aby zásobníky naplněné špinavým olejem mohly být zasunuty ze strany a snadno vyprázdněny pomocí vypouštěcí hadice. To pomáhá výrazně snížit kontaminaci zobrazovacího oleje ve stávajícím čisticím stroji.


Držáky na BID lze z vozíku BELLA rovněž vyjmout a umístit samostatně, takže zde vznikne dostatek místa pro čistou a bezpečnou přepravu dalších dílů. Když se nádoba vozíku na nečistoty naplní olejem, lze ji pak vyprázdnit ručně nebo pomocí volitelného čerpadla do externí nádoby.


  • kompaktní nerezový vozík
  • šetří čas
  • snadná manipulace
BELLA-Trolley Serie 3

Autor článku: Technologický tým Servis Centra