ROQprint ECO - automatický sítotiskový stroj

3. 03. 2020

Stroj ROQprint ECO vyhrál ocenění Produkt roku na SGIA 2018 v Sítotisku (Automatický Oděvní Tisk). Koupí tohoto oceněného stroje se stanete vítězem také ve svém podnikání!


ROQprint Eco zahrnuje nejnovější technologické inovace společnosti ROQ, které již zákazníci úspěšně vyzkoušeli ve svém podnikání. Lze jej nakonfigurovat pro tisk 1 - 18 barev s použitím 12 až 20 desek, přičemž plocha tisku se pohybuje od 450 mm x 550 mm do 800 mm x 1100 mm. Sítotiskový stroj ROQprint Eco je ideální volbou i pro ty nejnáročnější tiskárny jakožto efektivní odpověď na každý tiskový úkol. Tento sítotiskový stroj je schopen produkovat až 1300 kusů za hodinu.


Jako bonus může tento karuselový tiskový stroj pracovat v kombinaci s moduly ROQflock a ROQfoil díky své funkci nezávislého zdvihu tiskové hlavy. Tento výškový systém činí tento stroj obzvláště účinným při práci s barvami na vodní bázi, protože tiskárna tak dokáže řídit dobu, po kterou je síto v kontaktu s horkými deskami. To dopomáhá k menšímu odpařování barev, což vede ke kratším zastavením během tiskových úloh a tedy k efektivnější práci.


ROQprint Eco je sestaven z nejkvalitnějších materiálů. Posláním ROQ je sestrojení a dodání strojů té nejvyšší kvality, které ale zároveň vyžadují minimální údržbu. ROQ se domnívá, že tiskárny by měly věnovat co nejméně času nastavování tiskových úloh, čištění sít či řešení údržby zařízení. Z tohoto důvodu je každá část stroje ROQprint Eco navržena tak, aby byla odolná a přesná, ale zároveň je kladen důraz na inovace, aniž by to vedlo ke snížení kvality. 


S nákupem ROQprint Eco rovněž získáte přístup do celosvětové asistenční sítě ROQ, která je připravena napravit každou vzniklou situaci. Obvykle jsou podobné problémy vyřešeny v rekordním čase, protože v konstrukci tohoto sítotiskového stroje byly všechny tyto faktory brány v úvahu a je velmi snadné jednotlivé díly nahradit.


ROQprint ECO - automatický sítotiskový stroj

Autor článku: Technologický tým Servis Centra