ROQ CTS INK

3. 03. 2020

Ve spolupráci se společností ROQ bychom Vám rádi představili nový nástroj, díky kterému se stanou vaše tiskové operace ještě efektivnějšími a výnosnějšími.


ROQ CTS INK je specializovaná digitální tiskárna, jejíž funkcí je tisk sít pro jejich následné použití v sítotisku. Tento stroj byl společností ROQ důkladně vylepšován, takže konečný produkt je téměř bezchybný. Tisková hlava RICOH GEN5 byla vybrána s cílem vytvořit produkty nejvyšší možné kvality. Jako velkou výhodu pak vidíme průmyslovou robustnost, ale také spolehlivost a kvalitu.


ROQ CTS INK interpretuje výkresy v nejaktuálnějších formátech souborů pomocí aplikace ROQ Studio. Nejpoužívanější rozlišení je 1270 × 1200, ale stroj má schopnost zvýšit své rozlišení až na působivých 1270 × 2400.


ROQ CTS INK je k dispozici ve dvou modelech: XL model mající rozměry 660 x 1050 mm, nebo 4XL model o velikosti 1100 x 1600 mm.


Kromě výše uvedených výhod Vaše tiskárna ušetří spoustu času v procesu nastavování sít. Pořízením tohoto stroje dojde k úspoře souvisejících nákladů a u středně velké společnosti bude pak návratnost investic mezi jedním až dvěma lety.


Autor článku: Technologický tým Servis Centra