Všestranná paleta ROQ - dejte křídla svému tisku

3. 03. 2020

V ROQ se snaží o neustálou aktualizaci portfolia. Jejich projektové oddělení navrhlo tzv. křídlovou paletu, přičemž se jedná o třídílný produkt. První kus je to, čemu říkáme základna křídlové palety. Základní paletu jsme navrhli s technologiemi, které již používáme v našich tradičních deskách. V těchto základních deskách také používáme voštinovou architekturu. To vede k menší setrvačnosti, lepší kontrole teploty či vyšší životnosti celé sestavy, a to včetně sítotiskového stroje.


Druhá část této desky je pravděpodobně nejzajímavější částí pro tiskárny. Jde o tzv. masku, neboli křídlo palety. To je deska, na kterou obsluha stroje navlékne tričko či jiný produkt, ten bude později potištěn v průběhu tiskového cyklu.


Výhodné na tom je fakt, že uživatel potřebuje pouze sadu základen. Pak už může jen jednoduše měnit velikost masek v závislosti na velikosti trička, které tiskne - S, M, L, XL, atd. Křídlo je také vyrobeno z hliníku, ale používá specifický design. Obě křídla jsou uvnitř propojena, aby pomohla uživateli s navlékáním a svlékáním triček. Palety křídla se dají snadno vyměnit a celý provoz je tak velmi snadný, jak můžete posoudit na videu zde.


Třetí částí je pak výškový sloupec. Všechny základní palety mají na sobě dva otvory. Když je stroj v chodu, v nakládací poloze výškový sloupec v koordinaci s cyklem sítotiskového stroje vytlačí dvě kola nahoru. Funkcí těchto dvou kol je zvednout křídlo palety. Se zvednutým křídlem je velmi snadné navlékat nebo vysvlékat jakékoli tričko z desky.


S tímto nastavením je velmi snadné vytvářet jakékoliv potisky, včetně tisku na celou plochu oděvu (All Over Prints). Křídlová paleta představuje snadný způsob, jak může Vaše tiskárna rozšířit své portfolio služeb.


Paleta ROQ - dejte křídla svému tisku

Autor článku: Technologický tým Servis Centra